• +31 (0)6 22 999 034
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paraworks Paraglidingschool

Paraworks Soaren Astral 480x320

Soaren is onze Passie!

Soaren is, naast het berg- en lier- vliegen, een volwaardig onderdeel van de schermvliegsport die het uiterste uit iedere piloot haalt.

Soaren is optimale schermcontrole, snelheidsbeleving, 'cruisen' op hoogte langs kilometers lange duinen of de thrills ervaren van het vliegen met razendsnelle mini-wings op enkele meters boven het zand. Bovenal is het ontzettend leuk en gezellig!

Soaren geeft de mogelijkheid om relatief dicht bij huis veel en vaak te vliegen, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter kun je uitstekend soaren.

Paraworks KNVvL Logo

Paraworks Paraglidingschool is een door de KNVvL erkende opleidingsinstantie en is de eerste en enige school in Nederland die een focus heeft op duin en kust soaren. 

Als startend piloot volg je een opleiding tot het behalen van Schermvliegbrevet 1 en/of Schermvliegbrevet 2 met hoofdaantekening Soaren bij Paraworks Paraglidingschool.

Je kunt de opleiding zelf samenstellen uit bouwblokken Groundhandling Instructie, Opleidingsdagen, Theorie en afsluiten met een Proficiency Check. Of je kiest voor de aantrekkelijke Paraglidingschool Soar Cursus.

Ben je reeds in het bezit van een Brevet 2 met hoofdaantekening Lier of Berg, dan biedt Paraworks je een versnelde opleiding via de Soar Cursus Fast Track.

Professionaliteit, kwaliteit en veiligheid zijn de sleutelwoorden in je opleiding. En ontzettend veel plezier natuurlijk! Er is veel persoonlijke aandacht door de 1:1 instructie en de kleinschaligheid van de opleidingsdagen.

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks Paraglidingschool
Haringvliet 44
2134 XB  HOOFDDORP

+31 (0)6 22 999 034
info@paraworks.nl

KvK: 63366169
BTW: NL855206263B01
Bank: NL48 INGB 0006 6104 82

Algemene Voorwaarden

Stuur een bericht!