• +31 (0)6 22 999 034
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Artikel Paraworks in KNVvL Magazine Lift

Gecontroleerd de lucht in - Artikel in KNVvL Magazine Lift #9

In het KNVvL Magazine Lift (#9) is het artikel "Gecontroleerd de lucht  in" geschreven door Martijn Geurts gepubliceerd. In dit artikel gaat Martijn in op de noodzaak van het oefenen van diverse starttechnieken. Zelf gericht oefenen is in de kern toch wel het antwoord. Maar hoe dan? 

Voor sommigen is de start enkel een noodzakelijk kwaad om te kunnen vliegen. Zou het niet veel leuker zijn om met meer plezier en vertrouwen op de start te staan? Martijn Geurts van Paraworks vindt van wel en legt uit waarom. Maar hoe dan? 

Dit is de intro van het Artikel "Gecontroleerd de lucht in" geschreven door Martijn in de Lift, het ledenmagazine van de KNVvL. In het artikel gaat Martijn in op het nut van oefenen op de grond (groundhandling), de invloed van van de piloot op het starten en het scherm centraal stellen. Resultaat, beter en veiliger starten.

Ben je lid van de KNVvL afdeling Schermvliegen dan krijg je het ledenmagazine gratis in huis. Het magazine wordt daarnaast digitaal en gratis toegankelijk aangeboden via Issuu. Wil je het artikel zelf downloaden en lezen, klik dan hier.