• +31 (0)6 22 999 034
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paraworks Adventure

Tijdens de Adventure weken bezoek je samen met Paraworks de mooiste soar locaties van Europa zoals Dune du Pyla in Frankrijk, Nazaré in Portugal of Matalascañas in Zuid Spanje.

In deze vlieggebieden is er meestal sprake van een zeer voorspelbare “sea-breeze”. Doordat het land opwarmt en koele lucht aanzuigt vanaf zee ontstaan in de loop van de ochtend ideale condities waarop je vaak tot zonsondergang kunt soaren.

Vanuit het 'base-camp' wandel je 's ochtends op je gemak naar het strand. Als vliegoutfit volstaat een korte broek, T-shirt en een paar teenslippers.

Paraworks Dune 480x320

Paraworks Dune Adventure 480x320

Tijdens de Adventure weken geven we veel aandacht aan het groundhandlen. De technieken die je leert tijdens de instructie zijn van essentieel belang om goed en veilig te kunnen soaren.

In overleg met de groep plannen we elke dag een aantal uur groundhandling instructie.

De rest van de dag kun je vrij besteden aan vliegen, groundhandling oefeningen, zwemmen of gewoon een leuk uitstapje met je gezin. Het materiaal en de mensen van Paraworks staan de hele week tot je beschikking om jou een zo leuke en leerzame mogelijke vakantie te bezorgen.

Voor een actuele planning van de Adventure weken kijk je in de Paraworks Agenda. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Registreer je voor de mailing lijst!

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks Roadtrips

Paraworks organiseert korte Roadtrips van 1 of meerdere dagen naar aantrekkelijke soarplekken in Nederland, België en Noord-Frankrijk.

Op slechts een uurtje rijden vanaf Utrecht zijn er al verschillende mooie soarplekken in Zuid- en Noord-Holland. Maar ook in Zeeland ligt een prachtig vlieggebied waar we met heel veel verschillende windrichtingen kunnen vliegen.

Iets verder van huis maar nog steeds binnen een uur of 3 bereikbaar vinden we mooie vliegplekken in België en Frankrijk, zoals de indrukwekkende kliffen bij Calais.

Paraworks Soaren Astral 480x320

Paraworks Adventure Map

Afhankelijk van het weer en de locatie gaan we ontspannen "cruisen" op hoogte langs kilometers lange duinen of kun je de thrills ervaren van het vliegen met razendsnelle mini-wings op enkele meters boven het zand.

Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep leer je tijdens de groundhandling training de benodigde technieken en de fijne kneepjes van het soaren. De rest van de tijd kun je het geleerde in de praktijk brengen en vrij vliegen.

Registreer je bij Paraworks en we houden je op de hoogte van alle Roadtrips.

Agenda en bestemmingen

Check it out!

Check nu de agenda met alle data en bestemmingen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur je vraag via het contact formulier of stuur een mail naar info@paraworks.nl. Bellen (+31 (0)6 22 999 034) mag natuurlijk ook altijd!

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks

Adventure - Soaring - Groundhandling

Paraworks Paraglidingschool
Haringvliet 44
2134 XB  HOOFDDORP

+31 (0)6 22 999 034
info@paraworks.nl

KvK: 63366169
BTW: NL855206263B01
Bank: NL48 INGB 0006 6104 82

Algemene Voorwaarden

Stuur een bericht!