Parafix

Je bent natuurlijk zuinig op je glider. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje! Bij Paraworks  kun je terecht voor advies, reparatie of begeleid schade herstel.

Paraworks werkt samen met een netwerk van reparateurs. Kleine schades worden daar waar mogelijk in-house verholpen en lijnen worden vervangen.

Voor de grotere schades begeleiden we de reparatie - of dat nu met een van onze Nederlandse schade herstellers is of bij een gerenommeerd  herstelbedrijf in het buitenland voor de meer complexe schades.

Preventief kan Paraworks ook je lijnenset (of gedeelten daarvan) vervangen.

PARAWORKS

QuickScan

De QuickScan van Paraworks geeft je snel inzicht in de staat van je scherm. We controleren je scherm op porositeit van het doek, Tear Resistance, volledige visuele inspectie van het scherm, de lijnen en de risers. Symmetrie controle van de stamlijnen, mid-lines en gallerij lijnen, en op aanvraag lijn-lengte controle.

Kleine reparaties (tot maximaal 5 cm) worden direct uitgevoerd, o-ringen worden vervangen. Op aanvraag kunnen stamlijnen, mid-lines, gallerij lijnen en stuurlijnen worden vervangen.

De QuickScan is geen vervanging van je schermkeuring maar biedt je de mogelijkheid om tussentijds op een efficiënte wijze de staat van je scherm te bepalen.

Je ontvangt bij de QuickScan een gedetailleerd rapport met de meetwaarden, aandachtspunten en advies.

Handig als je een scherm wilt aankopen of verkopen, of wanneer je twijfelt over de kwaliteit van je scherm.

bestel direct in de Paraworks Shop

QuickScan Service in Detail

  • Controle scherm certificatie label en specificaties.
  • Porositeit meting op zes plaatsen in het boven- en onderdoek van het scherm.
  • Scheur-sterkte meting ('tear-resistance') bij lage porositeit meting.
  • Visuele inspectie scherm - controle boven- en onder-doek op scheuren, gaten, stiksels, ribben, coating en lijn ophangpunten. Kleine beschadigingen (< 5cm) worden direct gerepareerd.
  • Visuele inspectie lijnen - beschadigingen, mantel, slijtage en loops. Symmetrie controle stamlijnen.
  • Visuele inspectie risers - maillons, o-rings, inlay's, beschadigingen of slijtage, naden, speed-systeem en/of trimmers. O-ringen worden preventief vervangen.
  • Extra op aanvraag: lijn-lengte meting, vervanging van lijnen, vervanging van stuurlijnen.
  • Gedetailleerd QuickScan rapport met  alle meetwaarden, bevindingen, aandachtspunten en advies.
  • QuickScan rapport authenticatie door middel van MD5 hash. Je rapport wordt bovendien veilig opgeslagen en is indien gewenst via internet toegankelijk.

Parafix - Contact

Reparatie is maatwerk. Of het nu om je glider gaat, een nieuwe lijnen-set, nieuwe stuurlijnen of het vouwen van je reserve.

Neem contact op met Paraworks voor jouw service vraag dan beantwoorden we die zo snel mogelijk met een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Stuur je vraag via het contact formulier of stuur een mail naar info@paraworks.nl. Bellen (06 - 22 999 034) mag natuurlijk ook altijd!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden. probeer het opnieuw.

Formulier ontvangen.

>PARAWORKS.NL>PARAFIX

Tel: +31(0)6 – 22 999 034

info@paraworks.nl

www.paraworks.nl

KvK: 63366169

BTW: NL855206263B01

Bank: NL48 INGB 0006 6104 82

COPYRIGHT © 2014-2016 - PARAWORKS

GO TO DESKTOP VERSION

GO TO TABLET VERSION